Personeel verwijderen

Je kunt eenvoudig een medewerker verwijderen:

    1. Klik rechtsboven op je naam (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
    2. Klik op Personeel
    3. Klik op de medewerker welke je wilt verwijderen
    4. Klik rechtsboven op de rode verwijder-button

    Wanneer je een medewerker verwijdert, dan wordt de medewerker uit alle toekomstige sessie verwijderd en kan de medewerker niet meer inloggen. Verder blijft de historie bewaard, denk aan de sessies waarop de medewerker in het verleden was ingepland of de acties die de medewerker heeft gedaan.