BTW op sales en facturen

Bedrag excl. btw is het totale bedrag aan betaalde en openstaande betalingen in de geselecteerde periode.

BTW op Sales: Dit bedrag is berekend op basis van alle betalingen die worden weergegeven bij Sales (FinanciĆ«n).

BTW op Facturen: Bedrag excl. btw is het totale bedrag aan betaalde en openstaande facturen in de geselecteerde periode. Dit bedrag is berekend op basis van alle facturen die worden weergegeven bij Facturen (FinanciĆ«n). Dit bedrag kan verschillen met Sales omdat het kan zijn dat niet over alle verkopen facturen worden gemaakt, bijvoorbeeld door wijziging instelling of ontbreken adresgegevens klant.

Beide rapportages zijn te downloaden naar Excel.