Reeks of terugkerende planning inkorten of verlengen

Klik in de Agenda op een sessie die behoort tot de reeks of terugkerende planning die je wilt wijzigen. Vervolgens klik je rechtsboven op "Wijzigen".

Indien je een reeks wilt wijzigen dan is het belangrijk om bij 'Optie' aan te geven dat je de reeks van de sessie wilt wijzigen en niet enkel de sessie.

Inkorten van reeks of planning

Indien je een reeks of planning hebt aangemaakt op basis van het aantal sessies of einddatum of een doorlopende planning hebt aangemaakt, dan kun je eenvoudig de reeks of planning inkorten door bij "Herhaal tot" een nieuwe einddatum op te geven. LET OP: de bestaande sessies na de nieuwe einddatum worden geannuleerd en, indien van toepassing, worden credits aan klanten teruggegeven.

Verlengen van reeks of planning

Indien je een reeks of planning hebt aangemaakt op basis van het aantal sessies of einddatum dan kun je bij "Herhaal tot" een nieuwe einddatum opgeven om te de reeks of planning te verlengen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een de reeks of planning doorlopend te maken door bij "Herhaal tot" de optie "Doorlopend" te kiezen. Nadat je de wijzingen hebt opgeslagen worden nieuwe sessies aangemaakt in de agenda.